Browse Title Index


 
Issue Title
 
Vol 31, No 3 (2008) 10 spørgsmål til professoren om open-access Details   PDF
Bertil F. Dorch, Simone Schipp von Branitz Nielsen
 
Vol 35, No 2 (2012) 1000 gymnasieelever Abstract   PDF
René Steffensen
 
Vol 35, No 4 (2012) A simple and flexible solution for copyright clearance: ARROW Abstract   PDF
Anne Bergman-Tahon
 
Vol 32, No 3 (2009) Åbent 24 timer i bordeaux og grå toner Details   PDF
Christian U. Lauersen
 
Vol 33, No 1 (2010) Adgang til den audiovisuelle kulturarv Abstract   PDF
Maria Hvid Stenalt, Hans-Christian Christiansen, Sabine Schostag
 
Vol 32, No 7 (2009) Adgang – det svage led i forskningens værdikæde Abstract   PDF
Jakob Heide Petersen
 
Vol 33, No 5 (2010) Akilleshælen ved Open Access Abstract   PDF
Mikael Karstensen Elbæk
 
Vol 38, No 1 (2015) Altmetrics – good or bad donut? Interview med Mike Thelwall Abstract   PDF
Mikael K. Elbæk
 
Vol 30, No 3 (2007) Anmeldelse af "Krigeren, borgeren og taberen" Abstract   PDF
Ole V. G. Olesen
 
Vol 37, No 2 (2014) Anne Hagelskjær From - Min arbejdsuge Details   PDF
Anne Hagelskjær From
 
Vol 29, No 8 (2006) Ansvarsbiblioteker på ny Details   PDF
Helli Skærbak
 
Vol 35, No 3 (2012) Are you DEFF? Details   PDF
Thomas Kaarsted, René Steffensen
 
Vol 29, No 3 (2006) ARKADE – usabilityprojekt efteråret 2005 Details   PDF
Helen W. Jensen, Henriette L. Jakobsen
 
Vol 35, No 3 (2012) Arkitekturen fylder rundt Details   PDF
Daniel Gunnarsson, Stine Vejlebo Hansen
 
Vol 29, No 5 (2006) Årsmøde 2006 & Generalforsamling Details   PDF
DF Revy Redaktionen
 
Vol 36, No 4 (2013) Årsmøde 2013 Details   PDF
René Steffensen
 
Vol 32, No 5 (2009) Årsmøde og generalforsamling 2009 Details   PDF
Hovedbestyrelsen DF
 
Vol 27, No 1 (2004) At flytte et bibliotek Abstract   PDF
Gunner Thorlund
 
Vol 27, No 3 (2004) At måle en elefants snabel. Sammenfatning af temadagen om informationskompetence d. 20. januar 2004 Details   PDF
Mette Bechmann, Mai Aggerbeck
 
Vol 39, No 1 (2016) Avanceret brug af bibliotek.dk Abstract   PDF
Madeleine Saunte
 
Vol 30, No 4 (2007) Back to basics - and flying into the future. Konference i Reykjavik d. 1.-2. februar 2007 Details   PDF
Bente Herborg Christensen
 
Vol 35, No 6 (2012) Bag enhver succesrig akademiker står et forskningsbibliotek Abstract   PDF
Phillip Tømmerholt, Mathias Michelsen
 
Vol 33, No 3 (2010) Bag om visionshorisonten Abstract   PDF
Peter Søndergaard
 
Vol 27, No 1 (2004) Balanced Scorecard på Det Kongelige Bibliotek Abstract   PDF
Karl Krarup
 
Vol 31, No 7 (2008) Barrierer for Open Access Details   PDF
Jørgen Burchardt
 
Vol 32, No 1 (2009) Basismidler i konkurrence, Globaliseringsmidlerne og Børsens University Scorecard - en FAQ Details   PDF
Ditte Schjødt Jensen
 
Vol 32, No 6 (2009) Bedre materialeforsyning Details   PDF
Per Mogens Petersen
 
Vol 27, No 4 (2004) Berigtigelse Details   PDF
Michael Cotta-Schønberg
 
Vol 34, No 5 (2011) Berkeley i en sparetid Abstract   PDF
Elsebeth Tank
 
Vol 31, No 4 (2008) Berlin deklarationen - og hva' så! Details   PDF
DF Revy Redaktionen
 
Vol 35, No 2 (2012) Beskidte data Details   PDF
Mikael K. Elbæk
 
Vol 30, No 5 (2007) Bestil en e-kopi på Statsbiblioteket Details   PDF
Birgit Nørgaard Christensen
 
Vol 27, No 7 (2004) Bestyrelsens organisatoriske beretning. Årsmødet 2004 Details   PDF
Hovedbestyrelsen DF
 
Vol 27, No 5 (2004) Bevaring og økonomi - depotbibliotekskonference i Finland Details   PDF
Gitte Kolstrup, Eva Fahnøe Buch
 
Vol 36, No 2 (2013) BIBFRAME - MARC-formaternes afløser? Abstract   PDF
Susanne Thorborg, Camilla Riis Petersen, Leif Andresen
 
Vol 28, No 8 (2005) Bibliografisk teori Details   PDF
Svend Bruhns
 
Vol 29, No 6 (2006) Bibliometri: En biblioteks- og informationsvidenskabelig kompetence Details   PDF
Jesper W. Schneider, Solveig Bach Sandal, Ditte Schjødt Jensen
 
Vol 31, No 7 (2008) Bibliometrics is not an exact science Details   PDF
Ditte Schjødt Jensen
 
Vol 36, No 3 (2013) Bibliotekaren som forskningsformidlingens missing link Abstract   PDF
Anne Hagelskjær, Liv Bjerge Laursen, Iben Brøndum
 
Vol 31, No 4 (2008) Bibliotekarens rolle i hyperbiblioteket Details   PDF
Claus A. Foss Rosenstand
 
Vol 30, No 1 (2007) Bibliotekarerne - profession eller indbildning? Abstract   PDF
Alice Nørhede
 
Vol 28, No 8 (2005) Bibliotek.dk - automatisk bestilling Details   PDF
Anders-Henrik Petersen
 
Vol 27, No 4 (2004) "Bibliotek.dk og Fjernlån" og "På afgrundens rand - rapport om de engelske folkebiblioteker" Details   PDF
Kirsten Krogh Kruuse
 
Vol 39, No 1 (2016) Bibliotek.dk vil opdages af Google Abstract   PDF
Camilla Bødker Thomsen
 
Vol 34, No 4 (2011) Biblioteker som katalysatorer for innovation: Jo, vi kan! Abstract   PDF
Mai Buch
 
Vol 32, No 6 (2009) Biblioteker – nu også med Ethos Abstract   PDF
Per Hasle, Pernille Drost
 
Vol 29, No 8 (2006) Bibliotekernes rolle i evalueringen af universiteternes forskning Details   PDF
Leif Hansen
 
Vol 38, No 4 (2015) "Biblioteket er et stærkt, men ensidigt brand" - Interview Gina Bay & Solveig Sandal Details   PDF
Lotte Thing Rasmussen
 
Vol 35, No 1 (2012) Biblioteket i tid og rum Details   PDF
Steen Søndergaard Thomsen
 
Vol 35, No 2 (2012) Biblioteket skal integreres i studiemiljøerne Abstract   PDF
Trine Winther Johannsen, Hanne Stube
 
Vol 32, No 2 (2009) Biblioteket som forskningsfacilitator Details   PDF
Christian U. Lauersen
 
Vol 29, No 1 (2006) Biblioteket som igangsætter af et videnfællesskab Details   PDF
Mai Aggerbeck, Karen Frederiksen, Trine Schreiber
 
Vol 29, No 5 (2006) Biblioteket som konkurrencefordel Details   PDF
Jakob Heide Petersen
 
Vol 34, No 3 (2011) Biblioteket som kooperativ Abstract   PDF
René Steffensen
 
Vol 34, No 1 (2011) Biblioteket som udstillingsobjekt Abstract   PDF
René Steffensen, Lars Dybdahl
 
Vol 36, No 3 (2013) Biblioteksindspark til publiceringsstrategier Abstract   PDF
Claus Rosenkrantz Hansen
 
Vol 33, No 1 (2010) Biblioteksledermødet mislykkes Details   PDF
Mogens Vestergaard
 
Vol 28, No 8 (2005) Biblioteksledermødet. Nyborg Strand Details   PDF
Naja Porsild
 
Vol 31, No 1 (2008) Biblioteksrundtur i Singapore Details   PDF
Vibeke Nielsen
 
Vol 35, No 4 (2012) Biblioteksspecialister i ophavsret Abstract   PDF
Maria A. Madsen, Louise Thomsen
 
Vol 36, No 4 (2013) Biblioteksvagten som national indgang til forskningsbibliotekernes viden Abstract   PDF
Elisabeth Sode Kaper Buch, Vera Daugaard
 
Vol 32, No 7 (2009) Biblioteksvagten som overbygning Details   PDF
Gert Poulsen, Maj Rosenstand
 
Vol 36, No 1 (2013) Bibliothecarius Collegii Abstract   PDF
René Steffensen
 
Vol 30, No 7 (2007) Bibteach - Informationskompetencer i praksis Details   PDF
Lene G. Schrøder
 
Vol 27, No 2 (2004) Big Deal accessionspolitik Details   PDF
Ingbritt Butina, Thøger Kristensen
 
Vol 35, No 1 (2012) Billedreportage Abstract   PDF
René Steffensen
 
Vol 38, No 1 (2015) Bonnie Ranvild Frisendahl - Min arbejdsuge Details   PDF
Bonnie Ranvild Frisendahl
 
Vol 27, No 1 (2004) Borgernes anvendelse af forskningsbibliotekerne Abstract   PDF
Børge Sørensen
 
Vol 33, No 5 (2010) Bortset fra hunden er bogen en mands bedste ven Abstract   PDF
Leif Hansen
 
Vol 27, No 5 (2004) Brugen af web-statistik i danske folke- og forskningsbiblioteker Details   PDF
Kasper Løvschall
 
Vol 33, No 5 (2010) Brugere i et helt nyt lys Abstract   PDF
Karen Harbo, Christina Vega Pedersen
 
Vol 30, No 3 (2007) Brugerinddragelse kan føre til vidt forskellige konklusioner Details   PDF
Jens Hofman Hansen
 
Vol 32, No 4 (2009) Brugernes bibliotek? Details   PDF
Line Frømann, Stine Staunsager Larsen, Sidsel Bech-Petersen
 
Vol 35, No 1 (2012) Brugerspor forbedrer brugeroplevelsen Abstract   PDF
Jens Hofman Hansen, Michael Nielsen, Kasper Bøgh, Kasper Løvschall, Karsten Kryger Hansen
 
Vol 34, No 2 (2011) Brugerstyret indkøb af e-bøger Abstract   PDF
Anna Mette Morthorst
 
Vol 34, No 1 (2011) Brugersyn på forskningsbibliotekerne Abstract   PDF
Kirsten Larsen
 
Vol 28, No 1 (2005) Brugerundersøgelse i bibliotekerne - ven eller fjende? Details   PDF
Alice Nørhede
 
Vol 27, No 1 (2004) Brugerundersøgelser på forskningsbibliotekerne – mellem ritual og refleksivitet? Abstract   PDF
Filip Kruse
 
Vol 35, No 3 (2012) Brugervenlighed, interaktion og lettilgængelighed Abstract   PDF
Ingbritt Butina
 
Vol 39, No 1 (2016) Bæredygtig Open Access – datagrundlaget og det økonomiske perspektiv Abstract   PDF
Michael Svendsen
 
1 - 80 of 803 Items > >>